miércoles, 27 de octubre de 2010

CUPCAKE DE OREO CON COBERTURA DE MANTEQUILLA

Hace unos días os comente que quería volver hacer estas delicias de Cupcakes, así que este fin de semana pasado me lie la manta a la cabeza y prove con estos Cupcakes de Oreo. Espero que os gusten, de momento la gente que los ha provado les ha gustado. Aquí os dejo unas fotos.


Oreo en el fondo
Decoración variada de los Cupcakes

Espero que os hayan gustado tanto como a mí.

Saludos,

Jana

5 comentarios:

Lluis dijo...

Acabo de probar uno de tus cupcakes de Oreo (gentileza de Sandra) y aún estoy alucinando. Buenísima. Este fin de semana me entierro en la cocina hasta que consiga algo similar.
Si necesitas un catador cuenta conmigo, aunque cada cupcake me suponga media hora de spinning.

Jana Gutiérrez dijo...

M'alegro que t'haguí agradat la Cupcake, ja em va dir la Sandra que et portaria una. Aquest cap de setmana intentaré fer-ne de Halloween. T'apunto com a catador de Cupcakes i anima't a fer-me una comanda, i aixi les proven amics i familiars i em fas propaganda.
Una abraçada.

Lluis dijo...

Em sembla molt bé, ja pots comptar-hi. Normalment cada mes o mes i mig faig un cineclub a casa. Quan acabem fem un sopar tipo pica-pica. Ve molta gent de llocs molt diversos. Tu em fas preu d'amic i posem les magdalenes i els cupcakes amb unes targetetes del teu bloc. Envia'm catàleg i llista de preus ;-)
Una abraçada,

Jana Gutiérrez dijo...

M'estàs fent una comanda, en serio? Perquè si es així, seràs la meva primera comanda. Jo et passo catàleg i llista de preus.

sara dijo...

Jo també els vaig provar els de Oreo!!!mmm són boníssims!!De fet, primer pensava que eren de xocolata. Encara que és veritat, cadascún d'ells suposa més d'una classe d'spinning!!!jajaja.

Muaks!

Publicar un comentario